Politica datelor cu caracter personal

UNIUNEA INDEPENDENTĂ PENTRU SIGHIȘOARA implementează constant acțiuni care să asigure protecția datelor cu caracter personal împărtășite prin pagina www.pentrusighisoara.ro. De aceea, dorim să vă informăm asupra modurilor în care colectăm datele dumneavoastră personale, cum le utilizăm și ce drepturi aveți asupra acestora.

Colectarea datelor dumneavoastră se face fie în baza consimțământului liber exprimat, fie în temei legal, conform legislației în vigoare.

Vă mulțumim că ați ales să împărtășiți datele dumneavoastră cu noi și vă invităm să citiți informațiile de mai jos:

 

Ce informații colectăm?

 

Informații pe care le furnizați în mod direct:

  • Numele și prenumele;
  • Adresa de email.

 

Informații privind utilizarea Serviciilor

În afară de informațiile pe care le furnizați în mod direct, este posibil să colectăm informații privind utilizarea website-ului www.pentrusighisoara.ro, prin software-ul corespunzător. De exemplu, am putea colecta:

1) Informații precum adresa MAC, adresa IP, versiunea sistemului de operare și alte date statistice.

2) Informații despre conexiune – cum ar fi timpul și durata utilizării Serviciului și alte informații de acest fel care pot fi stocare în cookie.

 

Informații colectate de la părți terțe

Este posibil să primim informații despre dumneavoastră din surse publice și disponibile comercial (în concordanță cu legislația), care, posibil, sunt combinate cu alte informații pe care le primim de la dumneavoastră. De asemenea, este posibil să primim informații despre dumneavoastră de la servicii de rețele de socializare terțe, precum informații pe care le-ați publicat și/sau pentru care v-ați dat consimțământul de la următoarele companii:

1) Google – date precum numele, prenumele sau aliasul de Google Plus, vârsta, localitatea și alte date pe care le-ați completat în profilul public de Google Plus.

2) Facebook – date precum numele, prenumele sau aliasul de Facebook, vârsta, localitatea și alte date pe care le-ați completat în profilul public de Facebook. De asemenea, colectăm adresa de email pe care s-a făcut contul.

 

Alte informații colectate

Am putea colecta și alte informații despre dumneavoastră, despre dispozitivul dumneavoastră sau despre utilizarea serviciilor în moduri descrise la punctul de colectare sau cu consimțământul dumneavoastră.

 

Politica de cookies

Siteul www.pentrusighisoara.ro folosește cookies pentru cea mai bună experiență personalizată a vizitatorilor săi, fără a stoca informații personale. Folosirea cookie-urilor Google Analytics ne oferă posibilitatea să identificăm și să măsurăm număr de vizitatori și să monitorizăm traficul de pe pagini individuale ale site-ului nostru, cu scopul de a îmbunătăți conținutul și de a adapta site-ul la experiența de navigare a vizitatorilor atunci când aceștia vizitează site-ul nostru. Acest lucru ne permite să îmbunătățim funcționalitatea site-ului, asigurându-ne că vizitatorii pot naviga cu ușurință, pot căuta și găsi ceea ce au nevoie și își pot adapta preferințele legate de site, acolo unde există această posibilitate.

Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt stocate în browser-ul utilizatorului atunci când vizitează un site. Informațiile stocate pe computerul utilizatorului pot conține informații precum paginile vizitate, data și ora vizitei, precum și un număr de identificare aleatoriu și unic. Folosind cookies, site-ul poate să stocheze informații utile despre activitate, precum și să le folosească pentru a oferi o experiență unitară de navigare pentru vizitator.

Mai multe informații despre utilizarea generală a cookie-urilor, precum și metodele de eliminare sau restricționare a lor pot fi găsite la cookiepedia.co.uk/all-about-cookies și www.allaboutcookies.org.

Dacă nu doriți să folosiți cookies, puteți bloca crearea lor prin revizuirea setărilor browser-ului dumneavoastră.

 

Cum folosim informațiile dumneavoastră?

Putem folosi informațiile pe care le colectăm în următoarele scopuri:

1) Pentru a furniza un serviciu / un produs sau o acțiune solicitat(ă) de dumneavoastră;

2) Pentru a furniza un conținut personalizat și sugestii bazate pe activitățile dumneavoastră și folosirea Serviciilor;

3) Pentru a vă informa periodic în legătură cu actualizări și alte noutăți din partea U.I.P.S.

 

Cu cine împărtășim datele dumneavoastră?

Nu vom împărtăși datele dumneavoastră personale cu părți terțe pentru obiectivele lor de afaceri sau pentru obiectivele lor de marketing, fără consimțământul dumneavoastră.

 

Cum asigurăm securitatea datelor dumneavoastră?

Am implementat măsuri de siguranță, atât în ceea ce privește serverele fizice, cât și cele în Cloud, pentru a proteja informațiile pe care ni le furnizați. Deși lucrăm în permanență la îmbunătățirea acestora, vă rugăm să țineți cont de faptul că niciun website, nicio conexiune prin internet și niciun sistem de computere nu este perfect sigur. În cazul unui eveniment ce va avea ca rezultat pierderea de date, vom face tot posibilul să vă anunțăm cât mai repede și, bineînțeles, să anunțăm autoritățile competente în acest caz.

 

Accesul la datele dumneavoastră

Conform legislației, sunteți îndreptățit(ă) să solicitați detalii despre datele pe care le colectăm și să corectați eventuale inexactități ale acestor date. Dacă doriți să solicitați accesul la datele dumneavoastră, vă rugăm să folosiți formularul de „Contact” sau să ne contactați prin email la contact@pentrusighisoara.ro , zilnic de luni până vineri între orele 09.00 – 18.00.

 

Menținerea datelor

Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele dumneavoastră nu sunt reținute mai mult decât este necesar, nu cu alt scop decât cel pentru care au fost colectate sau pentru cât timp este nevoie conform contractului sau oricărei legi aplicabile. În orice caz, informațiile rămân în baza noastră de date electronică pentru cel puțin 3 ani, după care vă vom cere din nou acordul de a le folosi. În această perioadă, datele oferite de dumneavoastră prin consimțământ pot fi oricând șterse sau actualizate la solicitarea dumneavoastră.

 

Drepturile dumneavoastră

Pe parcursul întregii perioade de prelucrare a datelor dumneavoastră, dispuneți de următoarele drepturi, în conformitate cu Regulamentul European 2016/679 intrat în vigoare la 25 mai 2018: Informare, corectare, ștergere, limitarea procesării datelor, obiecții, portabilitatea datelor, dreptul de a face plângere la o autoritate de supraveghere pentru protecția datelor. Autoritatea care reglementează prelucrarea datelor cu caracter personal este Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: www.dataprotection.ro

Ne rezervăm dreptul de a modifica prevederile menționate în această pagină. În cazul în care vom opera modificări majore ale textului, veți fi informat(ă) printr-un anunț vizibil pe prima pagină a website-ului www.pentrusighisoara.ro

 

Ultima actualizare a acestei pagini: 10 Iulie 2020

 

Aveți o întrebare la care nu ați găsit răspunsul mai sus? Vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@pentrusighisoara.ro

Copyright 2020 pentrusighisoara.ro– All Rights Reserved | Termeni și conditii | Politica Datelor cu Caracter Personal