Despre proiect

Proiectul este inițiat de către U.I.P.S.

 

Despre U.I.P.S.

Suntem prima formațiune locală din istoria orașului nostru. 

Ne-am înființat doar pentru Sighișoara și avem proiecte inițiate, votate și realizate în Sighișoara. Pe lângă proiectele pe care (poate) deja le cunoașteți și pe care le-am promovat pentru orașul nostru, ne INTERESEAZĂ ȘI AVEM NEVOIE de opinia voastră, a tuturor Sighișorenilor.

Noi toți ne-am săturat de promisiuni deșarte din partea politicienilor, făcute în special în perioade electorale. Cuvintele fără fapte înșală
așteptări, iar acest lucru duce la dezamăgiri… De (prea mulți) ani de zile, aceste dezamăgiri repetate ne-au erodat încrederea în viitorul orașului Sighișoara.

 

Dar… Sighișoara e un oraș minunat, ce merită mai mult, mai multe proiecte, o mai bună comunicare cu locuitorii săi și o normalizare a relației dintre administrație și populație. NOI credem că lucrurile se pot îndrepta printr-o asumare a responsabilității în mod public și în scris!

 

Așa a luat naștere pentrusighisoara.ro, din dorința de a da încredere Sighișorenilor că cineva e dispus să-și asculte cetățenii, că părerea oamenilor e importantă și că nu uităm de promisiunile făcute. Site-ul pentrusighisoara.ro vă permite să înscrieți proiecte pentru Sighișoara și toate aceste proiecte să fie supuse unui vot deschis pentru a stabili prioritățile orașului împreună. Mai departe, oricând pe parcursul mandatului noii administrații locale, veți putea să urmăriți stadiul fiecărui proiect… pentru Sighișoara!

Copyright 2020 pentrusighisoara.ro– All Rights Reserved | Termeni și conditii | Politica Datelor cu Caracter Personal